Zoekveld

Why Telutci

Clean Sweep Cockpit

Het is al druk genoeg. Rust en overzicht. Volledige focus op de uitdagende track voor u. Een cockpit mag wel verleiden maar niet afleiden. Op het Telutci stuur geen overbodige klemmen en beugels. Een mooie oplossing voor de perfecte ergonomie en voldoende ruimte voor de fietscomputer en/of verlichting voor een grensverleggende nachtrit.

Telutci Clean sweep cockpit 2014 650b 27.5 inch Magura Sram
Telutci Clean Sweep Cockpit 2014 650b 27.5 Magura Sram
Wireless Framing

Mooi en praktisch gaan zelden samen. Toch heeft Telutci ook hier "best of both worlds" fraai geïntegreerd. Een mooie rustige kabelloop met beide schakelkabels die door de bovenbuis van het frame lopen. Dit beschermt niet alleen, maar geeft de Telutci een cleane look. Ook de achterremleiding loopt bij de Yuma, Helki en Maska volledig door het frame. Minder kans op schade en een luxe uitstraling.

Telutci Yuma 27.5 inch 650b
Telutci XC9S 650B 27.5inch
Customer Fit

"Tailormade" of maatwerk zo u wilt. Als het perfect past presteer je beter en geeft vertrouwen. Daarom moet Telutci als een maatkostuum zitten en is een dynamische bikefitting een standaard feature. Bovendien ontvangt u uw persoonlijke code. Hiermee kunt u makkelijk een cassette of banden bestellen. Geen gedoe wij kennen immers uw maten.

Customer Fit
Telutci 27.5 inch 650B Mountainbikes
Fun & Speed

Twee handen op één buik. Wat tovert een lach op uw gezicht? Het maakt ons niet uit, maar laat ons zeker niet onverschillig. Beide termen staan hoog in het vaandel en zijn verankerd in het DNA van Telutci.

Telutci XC9R Sara Mertens
Telutci XC9R Mountainbike 27.5inch 650B
Telutci Fun & Speed 650b 27.5 inch